dimarts, 3 de desembre del 2013

Ja acabem

Després de llegir les aportacions dels nostres companys sobre el bloc hem realitzat les modificacions corresponents:
- Hem modificat el tamany de les imatges.
- Hem afegit una introducció al vídeo de la pestanya com ha canviat.
- Hem tornat a penjar els gràfics per a que es vegin millor les dades.
- Hem complementat la informació sobre els futurs possibles.

I per acabar ja us hem penjat les propostes didàctiques corresponents al bloc en un dossier imprimible.

3 comentaris:

  1. Hola noies

    Hem estat observant el vostre bloc i us en fem una breu valoració.
    Pel que fa als aspectes formals, és un bloc atractiu que es nota que esta dirigit a nens i nenes. És un bloc que compleix tots els requisits demanats per realitzar en aquesta pràctica i ho fa amb una organització correcta i sense faltes d'ortografia. La plantilla ha estat personalitzada però no hi ha cap gadget que la complementi.

    Pel que fa a l'apartat de les activitats, creiem que les activitats no estan del tot centrades en el municipi, però són clares i interessants per als alumnes. Podrien estar encara millor si aportessin algun element que motivés directament als alumnes.

    La informació que ens aporta el bloc sobre el municipi és clara, adequada per alumnes de primària, i útil per conèixer el context de Quart, però creiem que si s'amplies una mica més estaria més completa. Hi ha un recolzament de la informació amb imatges, aquestes ajuden a comprendre-la i són adequades.

    L'avaluació general del bloc és bona però caldria treballar més alguns aspectes per fer-lo més complet. També s'hauria d'incloure més entrades en el diari del bloc perquè quedi reflectit tot el treball que hi ha darrera. La nota que us posa el grup és un 7.

    Fins aviat

    Figueres

    ResponElimina
  2. Hola noies!

    Pel que fa als aspectes formals, els disseny s'adapta poc als infants de primària ja que la finalitat del vostre bloc és proporcionar un recurs "lúdic" als educadors de Quart.

    El bloc conté faltes d'ortografia, l'expressió en alguns casos no és l'adequada i la informació és difícil d'entendre (sobretot la pestanya "com és"). Tot i així té elements de suport visual que ajuden a la comprensió.

    Està ben organitzat i compleix forces requisits de la pràctica. Tot i que conté algun gadget útil, creiem que el disseny hauria de ser més personal i descriptiu del poble.

    Les activitats no sabem a quin curs/cicle van dirigides i creiem que són poc reflexives i significatives pels alumnes; així mateix, pensem que podrien ser més creatives.

    Tot i que presenteu una actitud de superació, com que no hi ha gaires entrades al diari, no queda refectida tota la feina que heu fet.

    En general, compleix força l'objectiu general i principal del bloc malgrat que, com us hem dit al principi, trobem a faltar que vagi més adreçat als alumnes.

    La nota que us posem és un 5'5

    Salt

    ResponElimina
  3. Bona tarda noies! Hem estat fent una ullada al vostre bloc per tal d’avaluar de forma correcta.

    Bé, pel que fa als aspectes formals, creiem que és un bloc alegre i ben organitzat. Tot i haver aconseguit un bon eslògan pel vostre poble, creiem que el títol no destaca (caldria posar una altre tipus de lletra o bé en majúscula). A més a més, us recomanaríem adjuntar gadgets al vostre bloc per tal de fer-lo més apetitós. Relacionat amb el tema de la llera, dir que a l’apartat de Futurs possibles la lletra queda d’un color massa apagat (gris). Per finalitzar aquest apartat, caldria fer referència a alguns aspectes formals en el moment de publicar escrits a les entrades del bloc. Ens referim que a l’apartat de Com és?, la primera frase queda tallada i no és agradable de llegir.

    Continuarem avaluant segons el contingut i la informació. Trobem que no seguiu gaire el diari, la qual cosa fa un bloc una mica abandonat. Seria important destacar que, a l’apartat De què vivim? hi ha masses gràfics i no són gaire entenedors si haguessin d’anar dirigits a alumnes de primària. Per tant, trobem que caldria fer una breu explicació de cada imatge adjuntada. Per concloure amb aquest apartat, comentar que els objectius que us proposeu al principi estan poc elaborats i caldria millorar-los.
    Referent a les activitats, trobem que estan ben buscades i ben presentades. Ens ha agradat força.

    En general, creiem que aquest bloc està ben pensat i argumentat. Les activitats estan bé i es nota que hi ha una bona intenció al darrere. Tanmateix, caldria anar amb compte amb la presentació i els aspectes formals. A més a més, cal recordar sempre que hauria d’estar fet per tal que alumnes de primària els hi servís d’ajut. La nostra nota final és d’un 6.

    Esperem que els següents aspectes us ajudin per millorar i tenir en compte altres punts de vista a l’hora de dur a terme un bloc.

    Helena Quesada, Natalia Barragán, Paula Gejo i Rosó del Puerto

    ResponElimina